Otvorenje slastičarnice Gold by Waldinger

Otvorena prava oaza slastica u srcu Osijeka

image/svg+xml Zorana
image/svg+xml 1-2 minuta
Large 28552a6d f153 47f2 99c3 a8047e7b1182

U petak, 17. ožujka 2017. otkucavanje podneva i službeno je označilo otvaranje naših vrata u Županijskoj 15 svim posjetiteljima!

Slastičarnica Gold, novi član obitelji Waldinger ispod koje se nalazi veliki novi pogon, prvi je put predstavila svoj interijer i ponudu - četiri vitrine pune velikoga izbora kolača i sladoleda, spremnog osvojiti sve ukuse!

Time je za Waldinger započela jedna sasvim nova etapa – ona koja osim tradicije u fokus stavlja suvremene trendove te želju da gradu Osijeku ponudi moderno i luksuzno mjesto druženja i uživanja u vrhunskim proizvodima.

Za izgled interijera zaslužne su dizajnerice iz osječke tvrtke Interiora, Nina Modrić i Jasna Svalina, koje su pod voditeljskom palicom Berislava Mlinarevića ideje pretočile u stvarnost. Inspiraciju su pronašle u zlatu koje je samo po sebi plemeniti metal i obilježje uksuza te, u ovom slučaju, prigodno simbolizira vrh Waldingerova dosadašnjeg poslovanja. Slastičarnicom Gold nastavlja se ustrajnost u kvaliteti i zadovoljstvu svih naših posjetitelja.

Gold Interior

Čime se možete zasladiti u Goldu?

U ponudi Golda mogu se pronaći dnevni svježi kolači i torte, sladoled bez glutena, kao i veganski sladoled i sladoled bez šećera – poslatice kojima se mogu zasladiti najrazličitija nepca!

Ako ste ljubitelj makrobioteke ili vegan, razveselit će vas vijest da u ponudu uskoro stižu i zdravi kolači te praline. Za zdravu i finu hranu zadužena je Romina Mlinarević, koja je osmislila i ponudu smoothija za sve posjetitelje koji se u danu žele sladiti ili osvježiti zdravim obrokom.

terasa gold by waldinger

Čekamo vas u samom srcu Osijeka i veselimo se vašem dolasku!

Fb Insta

Ne želiš propustiti nove članke i vijesti?

Ostavi nam svoju e-mail adresu i među prvima saznaj za posebne ponude i tajne recepte!