Tjedan tete Katarine

Slatke priče - upoznaj slastičarku Katarinu!

image/svg+xml Zorana
image/svg+xml 1-2 minuta
Large b6965624 b306 4916 847d 26ec04b38c27

Otvaranjem slastičarnice Gold by Waldinger, omiljene slastice su konačno dobile svoj dom. Vitrine pune kolača mame poglede, a naše kreativke, ili službeno - slastičarke, svaki dan priprave toliko finih slastica da smo sigurni da ne znate što bi prvo probali. Nije nam lako pored toliko ukusnih kolača i torti! 🍰

Kako se povećala proizvodnja kolača i torti krenuli smo u potragu za slastičarkama. Budući da slastice najčešće povezujete s tetom Verom ili tetom Lidijom, sada vas želimo upoznati i s ostatkom tima koji svakako zaslužuje biti predstavljen.

Upoznajte Katarinu Previšić. Teta Katarina je završila tekstilnu školu, no kasnije se prekvalificirala za slastičarku na pučkom učilištu. Već kao djevojčica je jedva čekala doći kući iz škole, zasukati rukave, staviti pregaču i mami priskočiti u pomoć u izradi kolača. Tek u 45. godini života odlučuje se profesionalno baviti izradom slastica. Svoju priču započela je u Samoboru, zatim u Zagrebu i konačno stigla u slastičarnicu Gold by Waldinger.

Teta Katarina obožava izražavati svoju kreativnost pripremajući slastice, a najviše voli raditi ledeni vjetar, razne tarteve i cheesecakeove, mousseve, kao i dekorirati torte i pisati po njima. Jedina stvar koju ova vrhunska slastičarka ne voli je ticino masa. Možete i sami zaključiti da je ona jedna od tradicionalnih slastičarki, a u njezinim slasticama ste mogli uživati u prošlom tjednu koji smo posvetili njenim slasticama. 

Teta Katarina se predstavila sa svoja 3 specijaliteta: jaffa kockom, kolačem od vanilije i višnje te tortom s malinama i bijelom čokoladom.😍 Jeste li ih stigli probati? 

Fb Insta

Ne želiš propustiti nove članke i vijesti?

Ostavi nam svoju e-mail adresu i među prvima saznaj za posebne ponude i tajne recepte!